Indrukwekkende voorstelling over Engelandvaarders

Foto's Richard van Egmond

Noordwijk – In het Museum Engelandvaarders waren zaterdag de eerste voorstellingen van “Code Oranje Bestemming Engeland”.

Het is een theatraal en muzikaal programma voor jong en oud; over doodgewone jonge mannen en vrouwen die in oorlogstijd één gezamenlijk doel voor ogen hadden: bestemming Engeland. Wat dreef deze Engelandvaarders en wat waren de gevolgen? De indrukwekkende voorstelling werd onder meer bijgewoond door Eddy Jonker (99), Engelandvaarder en medeoprichter van het Museum Engelandvaarders.

De theatervoorstellingen van ZEEPaanZEE komen in alle kernen van de nieuwe gemeente Noordwijk: Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. De start was op 4 mei in het Museum Engelandvaarders en daar wordt in november ook weer geëindigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in