Jeffrey Duivenvoorden nieuwe eigenaar Van Vliet Catering

Noordwijkerhout – Jeffrey Duivenvoorden uit Noordwijkerhout wordt de nieuwe eigenaar van Van Vliet Catering. Hij zet de onderneming voorlopig voort onder de naam Jeffs Van Vliet Catering. Wim van Vliet draagt het cateringbedrijf in juni officieel over aan zijn opvolger. Wim van Vliet (70) kwam in contact met Jeffrey Duivenvoorden (19) tijdens een ondernemersborrel in Noordwijkerhout. Jeffrey stond daar met zijn foodtruck. De twee raakte aan de praat en Wim zag in Jeffrey een ideale opvolger. Jong en ondernemend. “Ik ben nu 70 en mijn vrouw Jacquelien en ik hebben het 25 jaar gedaan. Het is een mooi moment om het bedrijf over te dragen aan een nieuwe generatie.” Jeffrey Duivenvoorden verplaatst het bedrijf naar de Delfweg 36 in Noordwijkerhout, waar zijn vader een hal van 250 vierkante meter geschikt maakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in