Jongeren brengen indrukwekkende Anne Frank

Foto Richard van Egmond

Noordwijk – In een uitverkochte Muze zag het publiek de indrukwekkende voorstelling ‘Anne Frank’ van De Makers Theater.

De cast bestond uit spelers van tussen de 14 en 22 jaar, leden van de Kleynkoor Academy en leerlingen van de theaterklas van Teylingen College Leeuwenhorst. In de bovenfoyer was voorafgaand aan de voorstelling een mini-college van Koen Marijt over de situatie van de Joodse gemeenschap in Noordwijk tijdens de oorlogsjaren.

De Makers Theater lieten het verhaal in tact maar kozen naast realistische ook voor abstracte spelscènes waarbij beweging, licht en muziek een grote rol speelden. Ook werd Kitty, het dagboek, gepersonificeerd. Het leverde een aangrijpende voorstelling op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in