Kindergemeenteraad zoekt projecten van 2000 euro

Deelnemers van een eerdere kindergemeenteraad.

Teylingen – De kindergemeenteraad zoekt nieuwe projecten. De raad bestaat uit kinderen van groep 8 van de basisschool die op deze manier kennis maken met de politiek. Ze gaan met elkaar in debat om te beslissen welk projecten gehonoreerd worden, budget is 2000 euro. Er zijn wel spelregels. Het project komt ten goede aan de lokale maatschappij. Kosten van het project zijn maximaal 2000 euro en het moet gaan om een afgerond geheel. Het project mag ook een activiteit zijn zoals een dagje uit. Het hoeft niet te gaan om kinderen. De winnaar zorgt zelf voor de uitvoering. Op de site van de gemeente staat hoe het project ingediend moet worden. De kindergemeenteraad vindt plaats op donderdag 27 juni.

Ideeën voor projecten insturen kan tot uiterlijk 2 juni naar [email protected]. Wanneer men geen internet heeft kan het ook per post, Kindergemeenteraad Teylingen, t.a.v. griffie, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in