Klachtencommissie Wonen: bijna helft klachten 2018 niet ontvankelijk

Foto NWS

Bollenstreek – Met twintig in 2018 behandelde klachten heeft de Klachtencommissie Wonen (KCW) een druk jaar achter de rug.

Opvallend was dat dit jaar bijna de helft van de klachten ‘niet ontvankelijk’ was, dat wil zeggen dat de KCW ze niet kon beoordelen. Van de overige klachten waren er vijf waarbij de KCW heeft kunnen bemiddelen tussen verhuurder en huurder. Drie klachten waren ‘ongegrond’ omdat de verhuurder volgens de KCW alles had gedaan om het probleem op te lossen. Eén klacht was deels gegrond en deels ‘niet gegrond’. Een enkele klacht werd ingetrokken of was eind 2018 nog in behandeling.

De Klachtencommissie Wonen behandelt klachten van huurders van MeerWonen, Noordwijkse Woningstichting, St. Antonius van Padua, Stek en Vooruitgang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in