Lintje voor Louky Crama

foto Richard van Egmond

Noordwijk – Louky Crama is Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zondag speldde loco-burgemeester Sjaak van den Berg haar de bijbehorende versierselen op. Dat gebeurde tijdens de presentatie van het nieuwe theaterprogramma van De Muze.

Al 16 jaar is zij bestuurslid van het theater. Naast de algemene organisatie zorgde zij jarenlang voor de werving van sponsors. Sinds 1986 is zij actief bij achtereenvolgens Noordwijk Radio, Nens en Bollenstreek Omroep. Zij begon als vrijwilliger en was jarenlang voorzitter, presentatrice en redacteur. Bij Woonzorgcentrum Groot Hoogwaak was zij 10 jaar lang lid van de Raad van Toezicht. Van 1986 tot 1994 zat Louky Crama in de gemeenteraad van Noordwijk.

Al eerder kreeg Louky Crama de zilveren legpenning van Noordwijk en werd zij ereburger van de gemeente. Ook werd ze uitgeroepen tot Noordwijker van het jaar 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in