Maatregelen tegen sluipverkeer Vinkeveld

Drukte vanwege afsluiting rotonde (foto Wijkvereniging Vinkeveld)

Noordwijk – De gemeente Noordwijk neemt extra maatregelen om het sluipverkeer door het Vinkeveld terug te dringen.

De rotonde Beeklaan/Herenweg is vanwege werkzaamheden tot half juli afgesloten voor alle verkeer. Dat levert veel sluipverkeer op in de naastgelegen wijk Vinkeveld. Op haar Facebookpagina spreekt de wijkvereniging over verkeerschaos. Auto’s die door de wijk proberen om te rijden zouden voor gevaarlijke situaties zorgen.

De gemeente Noordwijk gaat donderdag extra borden plaatsen om te wijzen op snelheid en de veiligheid van schoolkinderen. Ook worden de verkeerslichten ter hoogte van de begraafplaats langer op groen gezet. Automobilisten wordt gevraagd de aangewezen omleiding te volgen wanneer zij het Vinkeveld niet als bestemming hebben.

2 REACTIES

  1. De wijkvereniging Vinkeveld en wethouder Ter Hark gaan donderdag om tafel om verdere maatregelen af te spreken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in