Meedenken over nieuwe burgemeester

Noordwijk – Wordt het een vernieuwer, een verbinder, iemand met daadkracht of een onderhandelaar? De Noordwijkse gemeenteraad zoekt een nieuwe burgemeester en alle Noordwijkers mogen meedenken over de kwaliteiten waarover hij of zij moet beschikken.

Noordwijk heeft nu een waarnemend-burgemeester, mevrouw Jon Hermans-Vloedbeld. Begin 2020 komt er een nieuwe kroonbenoemde burgemeester. De Commissaris van de Koning start hiervoor een procedure. Maar voordat de commissaris de vacature openstelt, stelt de gemeenteraad een profielschets op. In de profielschets staat naar wat voor soort bestuurder de voorkeur uitgaat.

Noordwijkers kunnen tot 6 juni een digitale enquête invullen op https://surveys.enalyzer.com/survey/linkindex?pid=q5qikat3. Er een afhalen bij het gemeentehuis in Noordwijk of de bieb in Noordwijkerhout kan ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in