Moeders in het zonnetje gezet

Presentje voor Voorhoutse moeders

Bollenstreek – In de Bollenstreek zijn net als in de rest van het land de moeders zondag in het zonnetje gezet.

In aanloop naar Moederdag was er zaterdag in Noordwijkerhout een Moederdagmarkt. Rond de Witte Kerk waren kraampjes met bloemen, sieraden, lekkers en andere zaken die moeders weten te waarderen. In Voorhout werden winkelende moeders zaterdag verwend met een presentje bestaand uit twee speciale theezakjes, een stukje nougat en een koekje.

Huize van Wely’s patissier Lotte van Gorp uit Noordwijk was een van de drie patissiers die een moederdaggebakje mocht aanbieden aan prinses Beatrix. Lotte won vorig jaar de landelijke patisseriewedstrijd Gouden Gard en de winnaars bieden volgens traditie op Moederdag een patisserieproduct aan aan prinses Beatrix.

Moederdagmarkt rond de Witte Kerk (foto Tim van Eeden)
Noordwijkse patissier (li) maakt gebakje voor Beatrix

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in