Mogelijk overlast door helikoptervluchten

Warmond – De gemeente Teylingen waarschuwt voor mogelijke overlast door helikoptervluchten.

Op 17, 18 en 19 mei zijn op het circuit van Zandvoort de Jumbo Racedagen. Sponsor Jumbo biedt zijn gasten aan om per helikopter naar dit evenement te gaan. Dit gebeurt op zaterdag 18 en zondag 19 mei vanaf de Veerpolder, terrein Dekker Golf Warmond. De vluchten vinden beide dagen plaats tussen 10.00 uur en 19.00 uur. Het gaat om maximaal 48 vliegbewegingen: 24 starts en 24 landingen. Bij slecht weer wordt niet gevlogen.

Namens de provincie Zuid-Holland is ontheffing verleend voor deze helikoptervluchten. Bij vragen of overlast kan contact worden opgenomen met de meldkamer van de Milieudienst Rijnmond, tel. 0888-333 555 (24/7 bereikbaar), of via http://www.dcmr.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in