TV: Muzikaal afscheid oudste lid Hillegomse Harmonie Kapel

Foto: Willem Hogenkamp

Hillegom – De Hillegomse Harmonie Kapel heeft donderdag afscheid genomen van Leo Aarts. Aarts is het oudste lid en ook erelid van de kapel. Hij is 88 jaar. Leo Aarts is pas op latere leeftijd muziek gaan spelen. Dat deed de priester toen hij op 65-jarige leeftijd met emeritaat ging. In de jaren dat hij lid was, was hij zeer betrokken en heeft hij veel vrije tijd in de vereniging gestoken. De Hillegomse Harmonie Kapel vierde onlangs met een concert het 125-jarig bestaan. Leo Aarts blies toen op de bas nog een partijtje mee. In verenigingsgebouw de Harmonie kreeg hij te horen dat hij tot erelid is benoemd en er werd uiteraard een afscheidsstuk gespeeld.

Camera: Willem Hogenkamp
Foto Willem Hogenkamp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in