Nieuwste winkelconcept Albert Heijn in Noordwijkerhout

Foto AH/Edwin Janssen

Noordwijkerhout – Het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn is te vinden in Noordwijkerhout.

Vrijdag openden supermarktmanager Bram Gras en zijn team de deuren van hun vernieuwde Albert Heijn. De supermarkt aan de Zeestraat heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s. Door een fijne verneveling van water blijven groenten en fruit langer vers. Snoepgroenten kunnen zelf worden geschept.

Albert Heijn Noordwijkerhout is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 12:00 tot 19:00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in