Noordelijk deel N208 op de schop

Hillegom – Er komt groot onderhoud aan het noordelijke deel van de N208 vanaf de Weeresteinstraat 189 tot de gemeentegrens met Bennebroek. Het werk moet eind september klaar zijn.

Tot eind mei worden de fietspaden vernieuwd, bij de voetpaden duurt het werk tot half september. Verder komen er nieuwe elektra-aansluitingen in de Weeresteinstraat en de Haarlemmerstraat. Dat duurt tot eind juli. Van 29 juli – 19 augustus ligt het werk stil. De fietspaden en de weg zijn dan open voor het verkeer. Half augustus gaat het werk verder tussen de Oosteindervaart en de gemeentegrens. Autoverkeer wordt overdag langs het werkvak geleid. Fietsers kunnen steeds aan een kant van de weg over het fietspad rijden.

In het weekend van 12 – 14 juni wordt opnieuw geasfalteerd. De weg is dan ’s nachts afgesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in