Noordwijkse verbouwing klaar: ambtenaren flexen met een meter plank

Lockers voor ambtenaren.

Noordwijk/Noordwijkerhout – De verbouwing van de gemeentehuizen van Noordwijk en Noordwijkerhout is nagenoeg afgerond. Noordwijk is vanwege de baliefunctie officieel het gemeentehuis en Noordwijkerhout het gemeentekantoor. Het kantoor aan de Goohorstlaan is verlaten. Ambtenaren kunnen werken in huiskamers, op stilteplekken of thuis. De gemeentehuizen hebben minder muren en grote werkplekken; fraai ingericht, duurzaam en voorzien van veel houten wanden. Ambtenaren hebben geen vaste werkplek meer en moeten flexen. Ze hebben lockers voor persoonlijke spullen en voor papierwerk maximaal één meter plank. In totaal zijn er 240 werkplekken voor 270 fte’s. Kosten van de verbouwing 1,7 miljoen euro.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in