Omwonenden Hotel van Oranje boos over aanpassing bestemmingsplan

Noordwijk – Het besluit van de gemeenteraad om het bestemmingsplan van Hotel van Oranje technisch aan te passen, is niet op de juiste wijze genomen.

Dat zegt een groep van zo’n 25 omwonenden die in beroep is tegen de bouwplannen van het hotel. De Raad van State vroeg hen om een reactie, zodat dit kan worden besproken tijdens de rechtszitting op 28 mei. Het ging om de aanpassing van een geluidswand tussen de geplande parkeergarage en een naastgelegen woning. De bewoners zijn het niet eens met het raadsbesluit.

Zij vinden dat de Raad van State eerst een oordeel moet vellen over het plan, en dat daarna pas de nodige aanpassingen aan het plan gedaan kunnen worden. Bovendien stuit het de omwonenden tegen de borst dat zij in de gemeenteraad niet mochten inspreken. Zij vinden dat keer op keer regels en normen worden aangepast in het voordeel van het hotel.

2 REACTIES

  1. Het enige wat telt is de opbrengst van de verkoop van de app,aan vreemden.het interesseert ze werkelijk geen zier hoe de zo fiere opgeknapte vuurtoren strak in de schaduw staat van een lelijk app complex wat er over een paar jaar uitziet als de Boshflat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in