Ouders Zeehonk-leerlingen presenteren wethouder protest-handtekeningen

Noordwijk – Ouders van basisschool de Zeehonk in Noordwijk hebben wethouder Dennis Salman woensdag een petitie met ruim 350 handtekeningen overhandigd. De ouders willen niet dat de basisschool fuseert met basisschool Wakersduin en dat de leerlingen dan moeten verhuizen. Ze denken dat er door de gemeente en schoolkoepel Sophia Scholen gewerkt wordt aan een verhuisplan zonder inspraak van ouders. Volgens de ouders zijn de schoolresultaten prima en door sluiting van de school verdwijnt er een ontmoetingsplek in de wijk. Wethouder Salman benadrukte dat communicatie en onderzoek een verantwoordelijkheid is van Sophia Scholen. Er komt nu op 20 juni een informatiebijeenkomst voor ouders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in