Overlast Vinkeveld bestreden met waslijst aan maatregelen

Drukte vanwege afsluiting rotonde (foto Wijkvereniging Vinkeveld)

Noordwijk – De overlast in de wijk Vinkeveld door de afsluiting van de rotonde Herenweg/Beeklaan probeert de gemeente te beperken met een waslijst aan maatregelen. Dat bleek dinsdag tijdens de raadsvergadering waarin wethouder Ter Hark antwoord gaf op vragen van diverse partijen. Hij noemde: extra verkeersborden, verkeersregelaars, tekstwagens, langer groen verkeerslicht aan de Van de Mortelstraat en benaderen bedrijven met het verzoek de wijk te mijden. Ter Hark gaf wel aan dat afsluiting of eenrichtingsverkeer niet mogelijk is. Landbouwvoertuigen kunnen niet anders dan door de wijk omdat de tunnel aan de Achterweg te laag is. De inzet van de politie is ook vermeerderd en met Pinksteren worden weer verkeersregelaars ingezet.

3 REACTIES

  1. Wordt er nog weleens gecontroleerd in Noordwijk op snelheid dus niet we hebben andere prioriteiten je moet eens kijken als de grote jongens om zes tot zeven thuis komen de dreef de weteringkade de duinweg raadhuis straat zeeweg het is ene racebaan .Er is geen politie meer .

  2. Zet er verkeerslichten neer zoals wel vaker gebeurt als er bij werkzaamheden slechts één rijstrook beschikbaar is en stel deze zo in dat het tijdsverlies voor het doorgaande verkeer dusdanig is dat omrijden de moeite loont!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in