Paardenstallen mogen blijven

Archieffoto Tiny van der Zwan

Noordwijk – De paardenstallen van Peter van der Holst aan het Dompad mogen blijven staan. Woensdag wees de Raad van State het beroep van makelaar Jan van der Meer af. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

Van der Meer wil naast de stallen drie villa’s bouwen. De stallen zouden in het uitzicht staan van de toekomstige villakopers. De makelaar stapte in maart naar de Raad van State om de stallen weg te krijgen of eventueel een meter te laten verlagen.

Volgens de Raad van State is het uitzicht van de toekomstige villabewoners niet aangetast en ook is er geen sprake van slechte ruimtelijke ordening. Al eerder vocht Van der Holst met succes gemeentelijke dwangsommen aan.

4 REACTIES

  1. Fam van der Holst gefeliciteerd met deze uitspraak, hopelijk nu eindelijk rust, na alles wat u heeft meegemaakt

  2. En de overijverige omgevingsdienst maar om meer budget vragen a 85 euro per uur.. declareren bij de gemeente voor nutteloos onzinwerk. En op alle ‘klachten’ ingaan van klagende achterbakse buren die niet oprecht het gesprek durven aan te gaan, daar is die omgevingsdienst mede voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in