Prijzen corso uitgereikt

Bollenstreek – Het corsothema 2020 luidt: Freedom. Dit onthulde goochelaar Barry Olivier tijdens de jaarlijkse vrijwilligersmiddag van Stichting Bloemencorso Bollenstreek in Hotels Van der Valk in Sassenheim. Ook werden de stekersprijzen uitgereikt. De winnaars waren Corsogroep KAVB Hillegom-Haarlem (1e prijs), Corsogroep KAVB Noordwijkerhout (2e prijs) en Popkoor Just For Fun uit De Zilk (3e prijs). De Leo van der Zon Entertainmentprijs ging naar de figuratie van de praalwagen Poppodium binnenstad Haarlem. De Chauffeursprijs voor het goed aaneengesloten rijden ging naar Henk van de Vossen, chauffeur van de praalwagen MAX Maakt Mogelijk van Omroep MAX. Een extra prijs, de 1e speciale chauffeursprijs, ging naar Bob Immerzeel.

Ook de prijswinnaars van de luxe en bijzondere wagens en de mooiste praalwagen kregen hun prijs. De laatste ook de enorme wisselbokaal die Corsogroep KAVB Hillegom-Haarlem eo met luidt gejuich in ontvangst nam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in