Protest tegen Duinpolderweg bij Keukenhof

Lisse – Actievoerders tegen de komst van de Duinpolderweg hebben woensdagochtend vroeg een boodschap afgegeven aan Keukenhof-directeur Bart Siemerink.

De actievoerders zijn van mening dat Siemerinks reactie op het drukke paasweekend werd ingegeven door paniek. De Keukenhof riep haar gasten beide Paasdagen op thuis te blijven omdat de toevoerwegen overvol waren. De actievoerders vinden dat een druk weekend geen rechtvaardiging is voor extra asfalt in de regio. Zij zien meer heil in het verbeteren van het openbaar vervoer, zoals een vrije busbaan en het openen van station Lisse.

Keukenhof komt later met een reactie op de kritiek.

3 REACTIES

  1. Inderdaad,een duinpolderweg is geen oplossing voor die paar dagen dat het druk is, bovendien heb ik geen behoefte aan een directeur die zich denkt te kunnen bemoeien met dingen die zijn pet te boven gaat. inplaats met een goed voorstel te te komen wat hout snijdt.Een goed alternatief zou zijn om de ruimte die in Floriande ligt en ongebruikt is middels een goede shuttle ver binding te gebruiken, het is alleen een kwestie van organiseren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in