Raad wil nieuwe onderhandelingen met Meeuwenoord

Foto: Google maps

Noordwijk/Noordwijkerhout – Wethouder De Jong moet weer aan tafel met de firma Meeuwenoord om te praten over verhuizing van het bedrijf aan de Victoriberg. Dat is het gevolg van een motie ingediend tijdens de raadsvergadering door PvdA, Puur, D66, NZLokaal, VVD en het CDA. Eerder overleg leidde tot een patstelling. Een van de voorwaarden is wel dat Meeuwenoord de kosten van sanering van de bodemverontreiniging in kaart brengt. Indiener Janson van de PvdA had de motie ook naar Meeuwenoord gestuurd en die had positief gereageerd. Wethouder De Jong kon melden dat er voor vrijdag al een afspraak staat. De indieners van de motie wijzen vooral op het belang van verkeersveiligheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in