Raamwerkproject wint 1e Teylinger Prijs 2019

Foto Wesley Schreurs

Teylingen – Het project ‘In de Buurt’ van Raamwerk heeft de 1e ronde van de Teylinger Prijs 2019 gewonnen.

Dit project organiseert activiteiten om mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking te betrekken bij de samenleving. Zo worden tuinen bij Hotel van der Valk en bij de Buurtkamer onderhouden en wordt er wekelijks gekookt bij een woonformatie. Ook helpen deelnemers bij de hondenopvang Kwispelbrigade en wordt gezongen met ouderen in Sassembourg.

De Teylinger Prijs wordt drie maal per jaar uitgereikt aan vrijwilligers, verenigingen of een groep buurtbewoners met een goed project of initiatief. Voor de 1e ronde waren negen projecten ingezonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here