Reddingbootdag: de zee op met een reddingboot

Noordwijk – Meevaren op een echte reddingboot. Langs de hele Nederlandse kust was dat zaterdag mogelijk tijdens de Nationale Reddingbootdag van de KNRM. Ook station Noordwijk deed mee.

De huidige reddingboot Paul Johannes en oldtimer Kurt Carlsen voeren uit. Aan boord donateurs en aankomende donateurs van de KNRM, die op deze wijze werden bedankt voor hun financiële steun. Ook het boothuis aan de Bosweg was open voor publiek.

De KNRM is voor haar levensreddende werk afhankelijk van donaties en andere giften. Binnenkort gaan vrijwilligers van reddingstation Noordwijk de vuurtoren openstellen voor publiek. Op deze wijze hopen zij extra fondsen te werven voor hun reddingswerk. Hieronder de radio-reportage:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in