St. Cecilia viert 100e verjaardag met taptoe

Voorhout – Muziekvereniging St. Cecilia bestaat 100 jaar en dat wordt onder meer gevierd met een jubileumtaptoe. Deze show is zaterdag 18 mei. De drumfanfare van de vereniging brengt een show geïnspireerd op muziek uit de jaren ’80 en heeft de toepasselijke naam ’Royals of the 80’s’. Tijdens de taptoe zullen ook andere orkesten uit de streek, zoals Adest Musica en Laurentius hun show laten zien. De taptoe is op het hoofdveld van voetbalvereniging Foreholte. Deze taptoe is bijzonder voor St. Cecilia, omdat het de eerste is die ze organiseren. Daarnaast is het voor het eerst sinds lange tijd dat de drumfanfare  een muzikale show presenteert aan haar publiek.

Voor de taptoe zijn nog zowel zit- als staanplaatsen beschikbaar. Kaarten kosten 5 euro voor een staanplaats en 10 euro voor een zitplaats. Kaarten zijn te koop op de website van de muziekvereniging, www.stceciliavoorhout.nl, en verkrijgbaar bij Primera Voorhout, Electro World IJsselmuiden en Electro World Duynstee. Ook via leden van de muziekvereniging kunnen kaarten worden gekocht.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in