Zingend Nederlands leren

Noordwijk – Met liedjes van Blöf en Ramses Shaffy en ritme en bodypercussie is de eerste ‘Zing Nederlands Met Me’ in de bibliotheek van Noordwijk van start gegaan.

Naast gezellig met elkaar zingen biedt het project ook de mogelijkheid om nieuwe Nederlandse woorden en nieuwe mensen te leren kennen. Onderzoek toont aan dat het aanleren van woorden uit een andere taal sneller gaat door liedjes te zingen. Dat is niet alleen zo bij kinderen, maar ook bij volwassenen.

Tijdens de zangworkshop ‘Zing Nederlands met me’ leren deelnemers een aantal verschillende Nederlandse liedjes zingen. Iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers wil zingen is welkom. Goed kunnen zingen is geen vereiste, plezier in zingen wel. De volgende editie is op 29 juni, aanvang 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in