Tandemteam voor de 25-ste keer op de pedalen

Hillegom – Voor de 25-ste keer stapt het Tandemteam op de fiets voor een meerdaagse tocht. Op 26 mei wordt gestart in Groningen en op 1 juni worden de 24 deelnemers weer in Hillegom verwacht.

Het team organiseert elk jaar in de week van Hemelvaartsdag een fietsvakantie op de tandem voor mensen met een visuele beperking. Het Tandemteam is in 1994 opgericht door Chris van der Drift en Marianne Teeuwen. Na het overlijden van Chris in 2016 is de naam veranderd in Chris-Cross-Hemelvaarttocht.

Vanwege het jubileum zal de binnenkomst in Hillegom niet onopgemerkt zijn. Wethouder van Rijn zal de fietsers vanaf de Hillegommerbrug vergezellen naar de Houttuin. Er rijdt een oude rode tandem in het dorp met flyers en er is een dweilorkest.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in