Tespelduyn wint titel beste 9-holes golfbaan van Nederland

Noordwijkerhout – Landgoed & Golfbaan Tespelduyn is de beste 9-holes golfbaan van Nederland en wint daarmee de Golfers’ Choice award. Het gaat om een verkiezing van Leadingcourses.com. Deze site geeft golfers over de hele wereld een stem en stelt hen in staat om hun ervaringen met andere golfers te delen. Elke maand raadplegen meer dan 375.000 golfers ruim 25.000 golfbanen en op de website staan 400.000 beoordelingen. Teseplduyn kreeg 475 beoordelingen op het gebied van de kwaliteit van de baan zelf en het onderhoud ervan, maar bijvoorbeeld ook de gastvrijheid, het clubhuis en de oefenfaciliteiten.

Zie ook https://nl.leadingcourses.com/top/europa+nederland/clubs-9-holes/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in