Verdachte van drugssmokkel blijft ontkennen

Lisse – De man die ervan wordt verdacht dat hij in oktober 2015 vanuit een loods in Lisse een grote hoeveelheid harddrugs en wiet naar Engeland probeerde te smokkelen, blijft ontkennen. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

Volgens buurtbewoners reed er destijds regelmatig een vrachtwagen met een Engels kenteken de loods binnen. Ook de verdachte werd er gesignaleerd. Agenten die het pand observeerden troffen in eerste instantie niets verdachts aan in de truck. Toen ze de vrachtwagen ’s avonds op de A4 nog eens aanhielden, vonden ze bijna negen kilo cocaïne, twee kilo speed, 164 kilo henneptoppen en een onsje hasj.

Volgens de advocaat van de verdachte zegt diens aanwezigheid bij het pand niets over zijn betrokkenheid bij de zaak. De verdachte zelf verscheen niet ter zitting om uitleg te geven. Waar hij wel is, kon de advocaat niet zeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in