Verkeerde en ontbrekende stembiljetten ondernemersfonds lijken mee te vallen

Beeld: archief

Noordwijk – Wethouder Ter Hark heeft dinsdag tijdens de raadsvergadering uitleg gegeven over de enquete over het ondernemersfonds. Er waren klachten over de verspreiding van stembiljetten. GroenLinks, VVD en Puur stelden er vragen over tijdens de raadsvergadering. Volgens Ter Hark zijn er geen meldingen over dubbel verstrekte stembiljetten. Verzoeken om alsnog een stembiljet te mogen ontvangen, worden volgens de wethouder individueel beoordeeld. Hierbij geldt one person, one vote. Elk stembiljet heeft een unieke code en dat wordt door de notaris beoordeeld. Er zijn totaal 1750 stembiljetten verstuurd en inmiddels 27 nieuw verstrekt. Daarom is ook besloten om de reactietermijn te verlengen tot 10 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in