Verkeershinder door verbetering fietsoversteek rotonde Nagelbrug

Archieffoto Wijkagenten Teylingen

Voorhout – De provincie gaat de fietsoversteek bij de rotonde Nagelbrug verbeteren. Dat gebeurt vanaf deze week tot en met 17 juni. Het gaat om de oversteek bij de Rijnsburgerweg. De weg wordt anders ingericht zodat de oversteek voor fietsers verbetert. Ook passen ze de vangrail aan. Voor het autoverkeer is van maandag 3 juni tot en met 13 juni een ‘om-en-om-regeling’, waarbij tussen 07.00 en 16.30 uur een van de 2 rijbanen om en om open is. De Rijnsburgerweg is volledig afgesloten van vrijdag 14 juni 20.00 uur tot en met zondag 16 juni 21.00 uur. Tijdens dit weekend is de regionale dokterspost niet bereikbaar via de hoofdingang van de BNS maar wel via de in- en uitrit van het KTS/Teylingencollege.

Fietsers en wandelaars worden in het weekend van 14 tot 16 juni 2019 omgeleid via de Hageveldhof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in