Verswinkel Disseldorp gaat sluiten

Stef en Piet Disseldorp gaan met pensioen

Noordwijkerhout – Een instituut verdwijnt uit Noordwijkerhout. Op zaterdag 1 juni sluit zelfbedieningswinkel Disseldorp aan de Dorpsstraat haar deuren.

Daarmee komt een einde aan zestig jaar Disseldorp in Noordwijkerhout. Niek Disseldorp nam in 1942 de boerderij van zijn vader over. Hij bracht jarenlang melk en kaas rond. Zijn vrouw Jo startte in 1960 met de winkel aan de Dorpsstraat. Tot haar 83-ste hielp zij de klanten aan kaas en vleeswaren. De zoons reden met de SRV-wagen door het dorp. Daaraan kwam een einde in 2012.

Nu sluit dan ook de winkel. Stef Disseldorp, zoon van Jo en Niek, gaat genieten van zijn pensioen. Broer Piet, al eerder met pensioen, hielp zijn broer nog regelmatig.

3 REACTIES

  1. Een begrip in Noordwijkerhout. Je kon er altijd terecht zelfs achterom op zondag. Ik werd er nog al eens op uit gestuurd door oma Seijsener/ Zonneveld. Harde werkers. Geniet van de welverdiende rust.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in