Voorhouter maakt racedebuut in Zandvoort

Foto Bas Kaligis

Voorhout – Max de Bruijn maakt zich op voor zijn debuut in de Mazda MX-5 Cup tijdens de Jumbo Racedagen. Die zijn op 18 en 19 mei in Zandvoort.

De 22-jarige coureur uit Voorhout kwam de afgelopen jaren uit in de karts, de Citybug Cup en de Twinspark Cup. Nu wacht hem een nieuwe uitdaging. Hij wordt daarin gesteund door een bijzonder project van Fontys Hogescholen in Eindhoven. Voor de studenten Automotive gaat Max de Bruijn tijdens de races gegevens verzamelen. Vragen als hoe gedraagt de auto zich op de rechte stukken en in de bochten staan daarbij centraal.

Een buitenkans voor de Voorhouter, omdat het grootste deel van de kosten door de hogeschool worden gedragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in