Zingend taal leren en elkaar ontmoeten in de bieb

Noordwijk – De taal beter leren en elkaar ontmoeten met Blöf, Jan Rot en Ramses Shaffy. Dat is een nieuw project van de bibliotheek in Noordwijk. Daar is 18 mei om 14.00 uur de eerste ‘Zing Nederlands Met Me’. Zingend leer je een nieuwe taal beter en iedereen die zich wil verbeteren is welkom. Nieuwe mensen die elkaar willen ontmoeten, zijn ook van harte welkom. Onder leiding van voorzanger Helga Huisjes komen een uur lang liedjes van bekende Nederlandse artiesten aan bod. ‘Zing Nederlands Met Me’ is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door een toonaangevend concertpodium in Brussel in samenwerking met een theater. Er worden dit jaar 6 bijeenkomsten georganiseerd.

De toegang is gratis, graag aanmelden via [email protected]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in