Aanvraag huisvesting 100 arbeidsmigranten in schuur Ruigrok aan Langevelderweg

De schuur aan de Langevelderweg, waarin arbeidsmigranten moeten worden gehuisvest

Noordwijkerhout – Een inwoner van Noordwijkerhout heeft bezwaar aangetekend tegen de huisvesting van 100 arbeidsmigranten in een monumentale bollenschuur aan de Langevelderweg 37c, ook wel bekend als de schuur van Ruigrok. Dat blijkt uit een ingekomen stuk. Het college van B & W wil meewerken aan de aanvraag, maar is nog bezig met een officiële reactie na vragen door Blik op Noordwijkerhout tijdens een deze week gehouden persbijeenkomst. De bewoner maakt bezwaar op grond van de agrarische bestemming, de historische waarde en het bestaande beleid. Hij maakt ook bezwaar tegen een oordeel van de monumentencommissie dat positief was.

Klik hier voor de brief.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in