Appartementen op plek bowling moeten groene uitstraling krijgen

Beeld: Van Egmond architecten

Noordwijk – De appartementen die De Raad Bouw wil realiseren op de plek van de Bowling aan de Duinweg moeten een groene uitstraling krijgen. Het gaat om 80 appartementen in de sociale sector voor verhuur. Het is volgens architect Diederik van Egmond een ontwerp volgens ‘groene’ architectuur, zowel in verbruik als in uitstraling. Hij noemt het een verticale voortzetting van het omliggende parklandschap. Volgens de architect is de politiek nu aan zet. Een eerder plan met een meerlaags gebouw met appartementen kreeg van omwonenden kritiek. De Raad Bouw heeft nu appartementen voorgesteld en de gemeente buigt zich momenteel over het voorstel.

Beeld: Van Egmond architecten.
Beeld: Van Egmond architecten.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here