Art-klas exposeert in Leeuwenhorst

Noordwijkerhout – De art-klassen 1, 2 en 3 van Teylingen College Leeuwenhorst exposeren in hun school. De expositie bestaat uit werken die ze zelf hebben gemaakt, aangevuld met foto’s en verhalen van de leerlingen zelf. De expositie wordt geopend op donderdag 13 juni om 18.45 uur. Ze sluiten daarmee aan op het Leeuwenhorst Theater Festival dat donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 juni wordt gehouden. Daar laten de theaterklassen zien wat ze kunnen. Het doel van de art-klassen is om leerlingen kennis te laten maken met kunst en cultuur. De leerlingen gaan op excursie, naar bijvoorbeeld een atelier van een kunstenaar, naar musea of gaan zelf op zoek naar street-art in Den Haag. De leerlingen leren andere technieken dan in de reguliere lessen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in