ATC begint opleiding voor steward openbare ruimte

Bollenstreek – De stichting All Traffic Care (ATC) start met een eigen academie om nieuwe vrijwilligers op te leiden tot steward openbare ruimte. Als steward zorg je voor een veilig en gastvrij verloop van evenementen in de Bollenstreek. Geleerd wordt wat de functie van steward inhoudt, EHBO, toezicht houden en wat te doen bij calamiteiten. Stichting ATC groeide van 30 evenementen in 2018 naar 60 evenementen voor dit jaar. Daarom is de stichting op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die tegen een vergoeding minimaal vier uur per maand willen helpen de Bollenstreek leefbaar en veilig te houden. Voorafgaand aan de opleiding worden informatiebijeenkomsten gehouden.

Die zijn op zaterdag 6 juli van 12-15 uur (Search and Rescue Event Katwijk),  vrijdag 12 juli van 10-12 uur en woensdag 17 juli van 19-21 uur in Noordwijkerhout.  De ATC academie vindt plaats op 24 en 31 juli van 19:30 tot 21 uur. Deelnemers leren praktische vaardigheden en wat vrijwilliger zijn bij ATC inhoudt. Aanmelden kan o.v.v. naam, adres en telefoonnummer via [email protected] /06-28761815. Na aanmelding  ontvangt de deelnemer informatie over het programma en de locatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in