Australische wint Luba Ladies Classic

Foto: Charles Nieuwenhuizen

Noordwijk – Chloe Hosking heeft de Luba Ladies Classic gewonnen. De Australische kwam als eerste over de finish op de Koningin Wilhelminaboulevard na 118 kilometers koers. Tweede werd Marjolein van ’t Geloof, derde Minke Bakker, Eva Bijwaard uit Hillegom werd 15e, Yonna van Dam uit Voorhout 49e. De wielrensters maakten 5 rondjes van 23,6 kilometer. Tussendoor waren er tussensprints. Op het moment dat er geen wielrensters op de boulevard waren, vonden er mountainbikeraces plaats. Er vond een bijzonder incident plaats tijdens de koers. Een paard had zijn berijdster afgeworpen en ging in galop achter het peloton aan. De politie zorgde dat het paard de koers verliet. Na een valpartij werd de wedstrijd ook een periode geneutraliseerd.

Foto: Charles Nieuwenhuizen
Foto: Charles Nieuwenhuizen
Foto: Charles Nieuwenhuizen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in