B & W: Meeuwenoord wil alle kosten bij de gemeente neer leggen

Foto: Google maps

Noordwijkerhout – De gemeente Noordwijk gaat de onderhandelingen voor een verhuizing van het transportbedrijf Meeuwenoord niet openen. Dat heeft het college van B & W besloten vanwege de opstelling van de firma Meeuwenoord. Die wil volgens B & W volledig schadeloos gesteld worden in het kader van de Onteigeningswetgeving. Ook wil het zelf het onderzoek laten uitvoeren naar bodemsanering en dit niet laten uitvoeren door een onafhankelijke. Volgens B & W heeft een eerder aangenomen motie door de gemeenteraad om de onderhandelingen opnieuw te starten er voor gezorgd dat Meeuwenoord denkt dat er brede politieke steun is voor uitplaatsing en daarbij niet kijkt naar de eigen voordelen van verhuizing. Het college wil Meeuwenoord en ook de ontwikkelaar van het BAVO-terrein alleen een bedrag in het vooruitzicht stellen in verband met het verschuiven van de Victoriberg.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in