Basketbalvereniging Forwodians wil nieuwe sporthal

Foto: archief

Voorhout – Basketbalvereniging Forwodians uit Voorhout wil dat de gemeente het besluit om sporthal De Schans slechts beperkt aan te passen heroverweegt. Dat maakte een bestuurslid maandag duidelijk tijdens de vergadering van de raadscommissie Welzijn.

De gemeente Teylingen heeft onlangs onderzocht welke knelpunten er zijn op het gebied van binnensportaccommodaties in de gemeente. Daaruit bleek dat de basketbalvereniging de nodige problemen ondervindt in het gebruik van De Schans. Zo is het speelveld eigenlijk te klein volgens de normen van de basketbalbond. De gemeente wilde weliswaar wat aanpassingen verrichten in de sporthal, maar dat vindt Forwodians niet genoeg. Zij zien het liefst dat De Schans vervangen wordt door een nieuwe sporthal.

Op verzoek van de basketbalvereniging gaat de raadscommissie Welzijn na de zomer praten over de binnensportaccommodaties in de gemeente Teylingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here