BAVO-rondweg nu al ter discussie

Noordwijkerhout – De BAVO-rondweg achter het VVSB-terrein is nu al populair bij voetgangers en fietsers en na opening kan dat gevaarlijk zijn. Dat betoogde PvdA-raadslid Janson tijdens de raadsvergadering dinsdag. Als de weg open gaat dan mogen alleen auto’s er over. Een fietspad wordt pas over 1,5/2 jaar aangelegd. Volgens wethouder De Jong komen er verbodsborden om fietsers nu nog te weren. Op verzoek van Janson gaat hij ook kijken naar verkeersremmende maatregelen.

4 REACTIES

  1. Belachelijke beslissing van de gemeente. Een mooie wandel route en honden uilaatplek opfferen voor een weg zonder voet- of fietspad asn te leggen. Blijkbaar vond de raadsleden wandelaars en fietsers ondergeschikt aan gemotoriseerde verkeer. Ga zo door met het natuur af te breken in het Bollenstreek!

    • Wandelaars en fietsers zijn inderdaad ondergeschikt aan het gemotoriseerde verkeer, want het gemotoriseerde verkeer betaald de rekening. In de vorm van wegenbelasting en accijnzen etc.

    • Te smal voor auto’s en fietsers. Geen ruimte voor apart fietspad. Fietsers mogen daar dus inderdaad niet fietsen en het is ook gevaarlijk, vooral voor de fietser.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in