Bewoners in werkgroepen betrokken bij nieuwe bomen

Tijdens grote storm viel eerder een boom om aan de Wilhelminalaan.

Sassenheim – Bewoners van de Wilhelminalaan, Prins Hendriklaan en Koningspark worden in werkgroepen betrokken bij nieuw te planten bomen. De oude bomen moeten weg omdat ze volgens de gemeente ziek zijn en het gevaar voor omvallen dreigt. Alleen bewoners die in de straat wonen, mogen meepraten. De werkgroep werkt samen met gemeente en het ingenieursbureau Rodewijk uit Lisse. De werkgroep werkt een plan uit met daarin: de soorten bomen die de gemeente gaat planten en de plekken waar de bomen komen. De gemeente geeft bij de start van de werkgroep voorwaarden aan ten aanzien van budget, ruimte voor het planten van de bomen en eisen voor veiligheid. Stichting Oud Sassenheim is vanaf het begin betrokken bij de vervanging. Zij krijgt de plannen ook te zien en kan hier op adviseren. In oktober worden de plannen gepresenteerd tijdens een inloopbijeenkomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in