Bezoek statushouders leidt mogelijk tot vrouwengroep in speeltuin Jeugdland

Hillegom – Op initiatief van de Stichting Present was een aantal statushouders woensdag te gast bij Speeltuin Jeugdland. Met deze statushouders werd door voorzitter Annemiek Cornelissen van gedachten gewisseld over het leven als statushouder in Nederland. Daaruit kwam naar voren dat er met name voor vrouwen behoefte bestaat aan een plek, waar zij samen kunnen komen om gezellig te praten, activiteiten te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. Omdat veel vrouwen ook kinderen hebben, is de speeltuin een plek bij uitstek om dit te doen. Zo worden de mogelijkheden bekeken om een Vrouwengroep op te gaan richten. De naam is al verzonnen, dat gaat worden “Salam”. Komende week zullen de eerste vrouwen al bij elkaar komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in