Bijna 200 lintjes uitgereikt sinds start fusiegemeente Teylingen

De gedecoreerden in 2019 (archieffoto Rose Marie Keijzer)

Teylingen – In Voorhout, Sassenheim en Warmond zijn sinds de start van de fusiegemeente Teylingen in 2006 195 Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Dat staat in een brief van burgemeester Breuer aan de gemeenteraad. Lid in de Orde van Oranje Nassau werden 159 inwoners, 27 Teylingers mogen zich Ridder noemen, 8 zijn er Officier in de Orde van Oranje Nassau en 1 Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Breuer schetst in de brief de achtergronden van het decoratiestelsel en nodigt de gemeenteraad uit om actief mee te denken over personen die mogelijk in aanmerking komen voor een lintje. Dit jaar ontvingen zeven Teylingers een koninklijke onderscheiding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in