Boswandeling mooiste foto in lentewedstrijd Oud Hillegom

In het midden de prijswinaar met winnende foto (foto: Gerard van der Post)

Hillegom – De foto genaamd “Samen wandelen” van Oscar Schijf is gekozen als winnende foto van de lente-fotowedstrijd 2019 voor de Frans Out-galerij van Stichting Vrienden van Oud Hillegom . De opdracht van de wedstrijd 2019 luidde “Jong geleerd is oud gedaan” en dat brachten Oscar Schijf en zijn zoontje Florian op deze foto in beeld tijdens een wandeling in het nabijgelegen bos bij Panneland. De inzending bleek een hele familie-productie want Oscars vriendin heeft eigenlijk de foto gemaakt van vader en zoon. De prijs voor de winnende foto is een uitvergrote afdruk in een lijst. Daarnaast wordt de foto toegevoegd aan de digitale Frans Out-galerij op de website van de Vrienden van Oud Hillegom.

Stichting Vrienden van Oud Hillegom heeft de Frans Out-galerij opgericht ter nagedachtenis aan eerste voorzitter Frans Out. Op die manier wil de stichting graag zijn bijdrage aan het erfgoed van Hillegom levend houden. Deze digitale fotogalerij vindt u op de Vrienden-website www.vriendenvanoudhillegom.nl onder het kopje Publicaties > Frans Out-galerij.
De volgende opdracht voor de Frans Out-galerij is “Een echte Hillegomse zomer” en foto’s kunnen worden ingestuurd tot 1 september naar emailadres [email protected]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in