Burgemeester en politie gaan gesprek aan met uitgaanspubliek in Lisse

Foto Politie

Lisse – Burgemeester Lies Spruit en de politie gaan in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juni het gesprek aan met het uitgaanspubliek. Zij doen daarbij de oproep om Lisse veilig te houden en spullen in de openbare ruimte heel te laten. Actuele aanleiding is de vernieling van het podium op ’t Vierkant afgelopen weekend. Zij vragen ook van inwoners en het uitgaanspubliek om samen met de politie en de gemeente alert te zijn en informatie over vernielingen te melden. Het podium op ’t Vierkant was afgelopen weekend het doelwit. Ondernemers gebruiken dit podium elke zondagmiddag voor muziekoptredens voor hun gasten. De politie is nog steeds op zoek naar informatie hierover. Bellen kan naar 0900-8844 of anoniem melden via 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in