CDA-raadslid zegt wethouder de wacht aan

Teylingen – CDA-raadslid Sybrinne de Vries heeft wethouder Rob ten Boden (Trilokaal) dinsdag tijdens de vergadering van de raadscommissie Ruimte de wacht aangezegd.

De Vries steggelt al enige tijd met Ten Boden over de voorgenomen kap van karakteristieke kastanjebomen in de Wilhelminalaan en omgeving in Sassenheim. Volgens haar weigert Ten Boden om vragen over de bomenkap van haar en andere raadsleden op een adequate manier te beantwoorden. Daarnaast zijn er ook andere onderwerpen waarover ze met de wethouder van mening verschilt, en waarmee hij volgens haar niet goed omgaat. “De rode grens komt voor deze wethouder in zicht”, zo waarschuwde zij. De Vries hoopte dat niet alleen de oppositiepartijen, maar ook de coalitiepartijen zullen inzien dat de wijze waarop deze wethouder zich opstelt niet langer kan.

Vooralsnog lijkt het er niet op dat de coalitiepartijen VVD, D66 en Ten Boden’s eigen partij Trilokaal er iets voor voelen om mee te gaan met de kritiek die De Vries op Ten Boden heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in