Centrumplan nieuwe doorgang Dunantplein en Hoofdstraat krijgt brede steun

Hillegom – Het plan voor een doorgang tussen Dunantplein en Hoofdstraat, nieuwe appartementengebouwen, nieuwe invulling muziekschool en sloop van diverse panden kreeg bij de allereerste bespreking de steun van de gemeenteraad donderdagavond. Vraag van diverse politieke partijen was het behoud van de gevel van het te slopen JAVA-pand aan de Van den Endelaan. De panden die gesloopt worden aan de Hoofdstraat krijgen een historisch verantwoorde gevel. Wethouder De Jong gaat over het JAVA-pand advies vragen aan de monumentencommissie. De politiek werd nu gevraagd om een krediet van 2,8 miljoen voor aankoop en sloop panden. De totale procedure voor vergunning van het megaplan moet nog gestart worden. Volgens De Jong heeft bekendmaking van het pand al gezorgd voor het aanmelden van andere vastgoedeigenaren in de omgeving.

1 REACTIE

  1. Krankzinnig dat ze dit mooie oude pand willen slopen. Respectloos en crimineel bijna. Domme plannen van acreatieve burgermannetjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in