Culturele Verbinding op Bloemenfestival

In 2018 was het thema Ruimte. (Archieffoto Jaap van Duijn)

Noordwijk – Culturele Verbinding is dit jaar het thema van het Bloemenfestival. Van woensdag 7 tot en met zondag 11 augustus is de NH Kapel in de Hoofdstraat veranderd in een ware bloemenzee. De bloemenarrangementen worden gemaakt door Jessica Keet.

Als altijd valt het Bloemenfestival samen met de Flower Parade, het bloemencorso dat op zaterdag 10 augustus van Rijnsburg via Katwijk naar Noordwijk trekt. Het thema van de Flower parade is Beroepen.

Het Bloemenfestival Noordwijk is gratis toegankelijk. De openingstijden: woensdag van 12.00 – 21.00 uur; donderdag tot en met zaterdag van 10.00 – 21.00 uur en op zondag van 10.00 – 17.00 uur. De Flower Parade wordt zaterdag om 18.30 in Noordwijk verwacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in