De kop is er af bij strandlopen

Noordwijk – Voordat de eerste strandloop van het seizoen donderdag van start ging, viel er eerst nog een fikse bui. Gelukkig bleef het tijdens de loop droog en konden de lopers een mooie tijd neerzetten met de zuidwesten wind in de rug. Bij de eerste loop van het seizoen werd maar weer pijnlijk duidelijk dat er bij een evenement van alles mis kan gaan, in dit geval niet zonder grote gevolgen. Helaas ontbrak door miscommunicatie de vlag van de 2 km waardoor de lopers van deze afstand geen idee meer hadden waar ze moesten omkeren. Deze eerste loop voor de twee kilometer telt niet mee voor de uitslag. Om lopers die door vakantie anders niet meer op 6 lopen uit kunnen komen tellen voor de 2 km dit jaar de beste 5 lopen mee, i.p.v. de beste 6.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in